Clients

A Massó Audiovisuals treballem per a una gran varietat de clients entre els quals es troben organitzacions, ajuntaments, museus, galeries d’art, cine-clubs i festivals de cinema que han dipositat la seva confiança en els nostres serveis tècnics per al desenvolupament dels esdeveniments públics més importants de la seva agenda.

Ajuntament de Barcelona
Artium
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Circuit de Catalunya
D'A Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona
FEC Festival - European Short Film Festival
Festival Nits de Cinema Oriental de Vic
Fundació Antoni Tàpies
L'Alternativa Festival de Cinema Independent de Barcelona
La Virreina Centre de la Imatge
Lo Pati Centre d'Art Terres de l'Ebre
Museu d'Art Contemporani de Barcelona
Museu Nacional d'Art de Catalunya
Obra Social

Què diuen els nostres clients


Projecció d'altíssima qualitat en un espai exterior

Necessitem una projecció d'altíssima qualitat en un espai exterior, en una pantalla de grans dimensions i un equipament de so amb les últimes prestacions. Això ens ho dóna Massó Audiovisuals des de fa 8 anys.

Quim Crusellas
Director / Festival Nits de Cinema Oriental de Vic

Eficiència, responsabilitat, implicació i qualitat tècnica

Des de fa més de vint anys, Massó Audiovisuals porta a terme el muntatge tècnic de les instal·lacions de cinema i s’encarrega de donar servei a les projeccions en suport cinematogràfic i, en els darrers anys, en cinema digital DCP. La nostra experiència ha estat sempre molt satisfactòria, especialment pel que fa a la seva eficiència, responsabilitat, implicació i qualitat tècnica. A destacar també que ha estat el nostre assessor tècnic durant aquest llarg temps i això ens ha permès poder desenvolupar les activitats cinematogràfiques de forma impecable.

Àngela Martínez
Cap del Servei Audiovisual i Multimedia / CCCB

Relació professional i alhora molt propera

Massó Audiovisuals treballa al FEC Festival_Festival Europeu de Curtmetratges de Reus des de fa més de 10 anys i sempre la relació ha sigut professional i alhora molt propera.

Silvia Ferran
Coodirectora / FEC Festival

Gran eficiència i resultats òptims

Des de 2014, Massó Audiovisuals és l’empresa contractada per l’Ajuntament d’Amposta per realitzar totes les projeccions que es fan al Centre d’Art (Cinema al Pati, Paisatge Actor, Una mirada al fenomen universal de la violència contra les dones etc), amb gran eficiència i resultats òptims.

Vicent Fibla Zaragoza
Director de Lo Pati / Centre d’Art Terres de l’Ebre

Eficiència, implicació i qualitat tècnica

Des de fa quatre anys, Massó Audiovisuals porta a terme el muntatge tècnic de les sessions de cinema que organitza el Museu Nacional. La nostra experiència ha estat sempre molt satisfactòria, especialment pel que fa a la seva eficiència, implicació i qualitat tècnica.

Norma Vélez
Cap d’Activitats / MNAC Museu Nacional de Catalunya