Equipament tècnic

Projectors de 16 mm

El Film de 16 mm s’utilitza en el món audiovisual des del 1923. És conegut per la seva fantàstica qualitat i per la peculiar textura de la imatge que es genera gràcies al revelat analògic de la mateixa. Molt utilitzat en televisió i en cinema documental, el film Super 16 i Ultra 16 ha estat i és un referent entre els suports cinematogràfics i segueix molt present avui dia en rodatges de cinema independent o produccions que donen gran èmfasi a les característiques pròpies d’aquest format.

Projector Eiki RT-RM
Làmpada halògena de 250W
60 minuts de metratge
Lector àudio Magnètic / Òptic
Velocitat 18-24 fps
Objectiu Zoom

Projector Cinemec X1600
Làmpada Xenón de 1000W
180 minuts de metratge
Lector àudio Magnètic / Òptic
Velocitat 18-24 fps
Objectiu Zoom

Projectors de 35 mm

El Film de 35 mm va ser introduït en 1892 i s’utilitza actualment a filmacions cinematogràfiques i també com film fotogràfic. Es tracta d’una pel·lícula molt versàtil que pot ser utilitzada en molts àmbits diferents. L’hem vist en pel·lícules de gran cartellera, filmacions de publicitat, cinema alternatiu i d’autor, on s’ha reconegut com una base sòlida per a la captació d’imatge en moviment sobre la qual ha crescut la indústria del cinema a nivell mundial.

Des de 1909 es considera un estàndard als quals s’han aplicat nombroses modificacions per optimitzar l’àudio (mono, stereo, surround), així com per variar la seva obertura per a proporcionar pantalla ampla (widescreen).

Projector MARIN MP 35
Làmpada de Xenó de 500W
150 minuts de metratge
Lector àudio DOLBY STEREO

Projector Cinemecanica Victoria 5
Làmpada de Xenó de 3.000W
200 minuts de metratge
Lector àudio Led Red DOLBY DIGITAL

Projector CHRISTIE
Làmpada de Mirall de Llum Freda de 3.000W
200 minuts de metratge
Lector àudio Led Red DOLBY DIGITAL

Sistemes Loop de 16mm y 35mm

Disposem de projectors de 16mm i 35mm per a sistemes de cinema sense fi ideal per a reproducció contínua de vídeos en exposicions, museus…

Loop 16mm
Adaptable a qualsevol projector de 16mm del mercat

Loop 25×25
Capacitat màxima de 15 minuts
Suport alumini de 25x25cm

Loop 50×50
Capacitat màxima de 30 minuts
Suport alumini de 50x50cm

Cinema Digital

Amb els nostres equips de Cinema Digital podem cobrir diferents necessitats, sent la millor solució per a qualsevol espai (centres culturals, museus, teatres …) en el qual es necessiti una instal·lació de projecció de cinema o vídeo.

SONY
Resolució 1.024 x 768
Senyal de vídeo DVI
Sortida d’àudio RCA
6.000 lúmens

Mitsubishi
Resolució 1.024 x 768
Senyal de vídeo DVI
Sortida d’àudio RCA
4.700 lúmens

Panasonic
Resolució 1.920 x 1.200
Senyal de vídeo HDMI / DVI
Sortida d’àudio RCA
6.000 lúmens 50x50cm

Christie
Resolució 1.920 x 1.200
Senyal de vídeo HDMI / DVI / VGA
Sortida d’àudio RCA
15.000 lúmens del mercat

Christie Solaria One
Resolució S2K DCP
Senyal de vídeo HDMI / DVI / HDCP / 3D
Sortida d’àudio RCA / DA
9.000 lúmens

Sistemes de So

Disposem de sistemes de sonorització per a cinema, amb so envolvent Dolby Surround, Digital i 5.1
També realitzem muntatge de sistemes de so per a concerts, teatres, festes exteriors, festivals, etc. Així com micròfons sense fil, de peu o ambientals per a captació d’àudio en parlaments, concerts o discursos.

Pantalles

Disposem de gran varietat de pantalles amb diferents característiques tècniques que s’ajusten a les diferents necessitats de cada projecte. Des pantalles de lona elevada per projecció frontal, pantalles d’estructura Truss ideals tant per projecció frontal com per retroprojecció, fins a pantalles inflables.

Projectes

  • Arts Audiovisuals en exposición al MACBA

   El MACBA és un dels museus de Catalunya amb un arxiu propi de obres audiovisuals. Es habitual trobar dins les seves galeries projeccions d’obres d’art audiovisuals de tot tipus, algunes en 16mm i inclús algunes en 35 mm. Massó Audiovisuals ha treballat des de 1995 per a proporcionar a aquest …Llegir més »
  • “Gandules” al CCCB

   Cinema a la fresca   Una cita de cinema a la fresca ineludible a Barcelona ha sigut des de l’any 2002 les Gandules del CCCB. Durant el mes d’Agost aquest cicle de projeccions, que inclou curtmetratges, videoclips i llargmetratges de cinema contemporani, ofereix la possibilitat de gaudir del setè art en …Llegir més »
  • Festival Beefeater In-Edit

   Festival de Cinema Documental als Cinemes Aribau de Barcelona L’In-Edit és un dels més prestigiosos festivals de cinema documental de l’agenda cultural nacional. Ja des dels seus inicis a l’any 2003 ha comptat amb el suport tècnic de Massó Audiovisuals per al desenvolupament de les projeccions tant de cinema de …Llegir més »