Qui som

xavi_masso

Xavier Massó, amb carnet d’operador de cabina de 35 mm des de l’any 1982, fundà el 1989 l’empresa Massó Audiovisuals amb la que es va iniciar en les projeccions cinema a l’aire lliure de 16mm i 35 mm. La seva filosofia i força de treball van forjar nombroses col·laboracions amb petits cine-clubs, entitats locals i altres professionals del sector que van contribuir al creixement i a l’experiència de l’organització.

Amb el temps les projeccions de cinema en 16mm/35mm o vídeo digital, així com les instal·lacions i infraestructures que requereixen, van anar millorant en tècnica, augmentant en complexitat i fiabilitat i obtenint major repercussió pública fins assolir un grau d’excel·lència que ha representat a l’esperit de l’empresa des del seus inicis.

Gracies a la gran reputació i a la bona feina, el 1992 el Comitè Olímpic va confiar a l’empresa Massó Audiovisuals per assumir la màxima responsabilitat de coordinació de totes les projeccions que s’oferien a les sales de cinema de la Vila Olímpica durant els Jocs Olímpics de Barcelona.

Des d’aleshores, tot un seguit d’organitzacions, ajuntaments i festivals de cinema han dipositat la seva confiança en els serveis tècnics de Massó Audiovisuals per al desenvolupament dels esdeveniments públics més importants en la seva agenda: Des de cicles de cinema a la fresca, serveis de projecció en escoles, cine-clubs, així com exposicions en museus i galeries d’art d’arreu.

Actualment, l’empresa centra els esforços en els seus serveis audiovisuals, proporcionant un gran ventall de solucions tècniques, així com la tecnologia més actual, per a possibilitar una magistral instal·lació en cada nou projecte.

Projectes

  • Arts Audiovisuals en exposición al MACBA

   El MACBA és un dels museus de Catalunya amb un arxiu propi de obres audiovisuals. Es habitual trobar dins les seves galeries projeccions d’obres d’art audiovisuals de tot tipus, algunes en 16mm i inclús algunes en 35 mm. Massó Audiovisuals ha treballat des de 1995 per a proporcionar a aquest …Llegir més »
  • “Gandules” al CCCB

   Cinema a la fresca   Una cita de cinema a la fresca ineludible a Barcelona ha sigut des de l’any 2002 les Gandules del CCCB. Durant el mes d’Agost aquest cicle de projeccions, que inclou curtmetratges, videoclips i llargmetratges de cinema contemporani, ofereix la possibilitat de gaudir del setè art en …Llegir més »
  • Festival Beefeater In-Edit

   Festival de Cinema Documental als Cinemes Aribau de Barcelona L’In-Edit és un dels més prestigiosos festivals de cinema documental de l’agenda cultural nacional. Ja des dels seus inicis a l’any 2003 ha comptat amb el suport tècnic de Massó Audiovisuals per al desenvolupament de les projeccions tant de cinema de …Llegir més »