Serveis

Proyecciones de cine y vídeo


cinema-a-la-fresca-icon-2

Cinema a la fresca

Allà on podem arribar amb els nostres transports, podem fer arribar una sala de cinema a l’aire lliure. Muntem la pantalla, el projector i els sistemes de so necessaris per gaudir del millor cinema a la fresca.

festivales

Festivals de cinema

Oferim solucions de vídeo i àudio per a tot tipus de Festivals de cinema, tant en espais a l’aire lliure com a interiors.

sistema-loop

Sistemes Loop

Per a projeccions de reproducció contínua a museus, exposicions, galeries d’art i centres culturals.

cine-digital

Cinema Digital DCP

El Cinema Digital DCP és la millor solució per a qualsevol espai (centres culturals, museus, teatres …) en el qual es necessiti una instal·lació de projecció de cinema o vídeo.

Sistemas de sonido


sound-2

Instal·lacions d’àudio

Per a cinema, amb sistemes de so envolvent Dolby Surround, Digital i 5.1

sound

So en directe

Muntatge de sistemes de so per a concerts, teatres, festes exteriors, festivals ..

micro

Micròfons

Sense fil, de peu o ambientals per a captació d’àudio en parlaments, concerts o discursos.

Projectes

  • Arts Audiovisuals en exposición al MACBA

   El MACBA és un dels museus de Catalunya amb un arxiu propi de obres audiovisuals. Es habitual trobar dins les seves galeries projeccions d’obres d’art audiovisuals de tot tipus, algunes en 16mm i inclús algunes en 35 mm. Massó Audiovisuals ha treballat des de 1995 per a proporcionar a aquest …Llegir més »
  • “Gandules” al CCCB

   Cinema a la fresca   Una cita de cinema a la fresca ineludible a Barcelona ha sigut des de l’any 2002 les Gandules del CCCB. Durant el mes d’Agost aquest cicle de projeccions, que inclou curtmetratges, videoclips i llargmetratges de cinema contemporani, ofereix la possibilitat de gaudir del setè art en …Llegir més »
  • Festival Beefeater In-Edit

   Festival de Cinema Documental als Cinemes Aribau de Barcelona L’In-Edit és un dels més prestigiosos festivals de cinema documental de l’agenda cultural nacional. Ja des dels seus inicis a l’any 2003 ha comptat amb el suport tècnic de Massó Audiovisuals per al desenvolupament de les projeccions tant de cinema de …Llegir més »